Aktuellt

Om Foyen2024.01.22

Hållbarhetsrapport 2023

Vi presenterar Foyens första hållbarhetsrapport. Genom denna rapport strävar vi efter att belysa vårt engagemang för en mer hållbar framtid för både Foyen och samhället.

Ida M Ulfsdotter, Anja Norderyd, Madeleine Jönsson och Emma Gustafsson
Om Foyen2024.01.16

Foyen fortsätter växa med fyra nya delägare

Fyra advokater förstärker Foyens team av delägare. Alla fyra kommer från de egna leden och har visat att miljön på Foyen skapar erfarenheter och spetskompetens inom samhällsbyggnadsjuridiken. För Foyen är rekryteringarna också en del av den fortsatta expansionsstrategin.

Om Foyen2023.04.13

Foyen topprankas av Legal 500 för sjunde året i rad

Legal 500 rankar årligen världens främsta advokater och advokatbyråer. Det Londonbaserade rankinginstitutet är erkänt som världens största juridiska guide vars underlag bygger på fler än 300 000 intervjuer och uteslutande baseras på meriter.

Profilbild på Helena Strömbeck
Om Foyen2022.12.27

Foyen stärker verksamheten med Helena Strömbeck som ny delägare

Med fortsatt stark expansion inleder Foyen 2023 med att välkomna Helena Strömbeck som ny delägare. Anslutningen av Helena stärker Foyens erbjudande och position på marknaden ytterligare. Helena kommer vara verksam inom affärsområdena entreprenad samt energi och innovation från Foyens nyligen utökade kontor i Malmö.

Profilbild på Tomas Fjordevik och Johan Bengtsson
Om Foyen2022.10.05

Foyen expanderar och utser två nya delägare

Foyen fortsätter att expandera och som ett led i byråns fortsatta tillväxtresa tas två nya delägare in från och med 1 januari 2023. De nya delägarna är Tomas Fjordevik och Johan Bengtsson. Med kompetens och erfarenhet från olika verksamhetsområden kommer duon att bidra till att accelerera Foyens utveckling.

Om Foyen2022.06.16

Foyen i Almedalen 2022

I år är flera av våra medarbetare på plats i Almedalen för att nätverka och medverka som experter på högaktuella seminarier (och såklart ta del av allt annat spännande i Almedalens puls!).

Om Foyen2022.04.20

Foyen topprankas av Legal 500 för sjätte året i rad

Legal 500 rankar årligen världens främsta advokater och advokatbyråer. Det Londonbaserade rankinginstitutet är erkänt som världens största juridiska guide vars underlag bygger på fler än 300 000 intervjuer och uteslutande baseras på meriter.

Sidobord med silvrig lampa i konferensrum
Om Foyen2022.04.03

Det nya normala – hybrid är här för att stanna, eller?

Generationer skiftar och en pandemi visade vägen för det nya normala – hybridarbetet. Detta ställer nya krav på oss som advokatbyrå och matchning mot det så omtalade ”work-life-balance”. Så här jobbar vi på Foyen med det nya normala.

Ukrainas färger blå och gul
Om Foyen2022.03.08

Foyen stödjer Röda Korsets hjälpinsatser i Ukraina

Vi på Foyen är bestörta över Rysslands invasion av Ukraina och den humanitära katastrof som uppkommit. För att visa vårt stöd till det ukrainska folket donerar vi till Röda Korset och deras humanitära arbete i Ukraina.

Visa fler

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev får du aktuella artiklar som berör dig som arbetar inom bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv- och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet samt branschöverskridande affärsjuridik.