Profilbild på Helena Strömbeck

Foyen stärker verksamheten med Helena Strömbeck som ny delägare

Med fortsatt stark expansion inleder Foyen 2023 med att välkomna Helena Strömbeck som ny delägare. Anslutningen av Helena stärker Foyens erbjudande och position på marknaden ytterligare. Helena kommer vara verksam inom affärsområdena entreprenad samt energi och innovation från Foyens nyligen utökade kontor i Malmö.

Publicerat: 27 december, 2022

Helena är verksam främst inom entreprenadrätt och har omfattande erfarenhet av entreprenadrättsliga frågor. Hon företräder regelbundet klienter i entreprenadens alla skeden och biträder fortlöpande klienter i olika rättsliga frågor som uppkommer inom ramen för ett entreprenadprojekt. Helena kommer närmast från en roll som delägare vid Advokatfirman Wåhlin och har dessförinnan erfarenhet bland annat av arbete som chefsjurist inom energibranschen.

– Vi är oerhört stolta och glada över att knyta Helena till oss. Helenas bakgrund och erfarenhet är helt i linje med vår positionering inom våra branscher. Hon är ett välkommet tillskott för Foyen och vår delägarkrets, säger Per Vestman, advokat och delägare på Foyen.

– Jag ser mycket fram emot att ansluta till Foyen som har ett väldigt starkt erbjudande inom mina specialområden energi och entreprenad, säger Helena Strömbeck.

Liknande artiklar

Fler nyheter