Affärsområden

Uppdelningen i affärsområden med underliggande branscher visar var vårt huvudfokus ligger. Många av branscherna gränsar emellertid naturligt till andra områden, där vi med vår erfarenhet och kompetens kan vara lika behjälpliga. Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst samtal.

Entreprenadjuridik

Vårt goda renommé som entreprenadjurister grundar sig i djupa kunskaper, branschkännedom och förståelse för beställarens, entreprenörens och konsultens olika perspektiv inom entreprenadjuridik, entreprenadrätt och entreprenadavtal

En symbol som visar en våg för att symbolisera tvistlösning

Tvistlösning

Våra advokater har haft framgång i några av Sveriges största rättegångar. Vi erbjuder ett lag av beprövade, skickliga och strategiska processjurister som har vår klients affär som sin främsta prioritet.

Fastighetsrätt

Vi har en djup och beprövad kunskap om all slags fastighetsjuridik och fastighetsrätt, som tex hyresrätt- och fastighetsbildning, som vi ställer till förfogande för att våra klienter ska få ut maximalt av en affär.

En grafisk symbol på en växt för att symbolisera mark och miljörätt.

Mark- och miljörätt

Som marknadsledande svensk advokatbyrå inom mark- och miljörätt och topprankade av oberoende rankinginstitut står Foyen i särklass som rådgivare i miljörättsliga frågor och inom speciell fastighetsrätt.

Offentliga affärer och upphandlingsrätt

Kvalificerad affärsjuridisk rådgivning i offentliga affärer kräver djup kunskap om ett komplicerat och föränderligt juridiskt regelverk tillsammans med förståelse för de utmaningar som det allmänna och dess leverantörer möter. Vi ställer spetskompetens, mångårig erfarenhet och ett brett perspektiv till förfogande, allt för att våra klienter ska kunna fokusera på den goda affären.

Energi och innovation

Foyen har lång och omfattande erfarenhet av energibranschen och andra innovationsintensiva branscher. Vi arbetar med särskilt fokus mot företagsförvärv, kommersiella avtal och annan branschrelaterad juridik i engagerade team med några av branschens mest erfarna jurister.