Ida M Ulfsdotter, Anja Norderyd, Madeleine Jönsson och Emma Gustafsson

Foyen fortsätter växa med fyra nya delägare

Fyra advokater förstärker Foyens team av delägare. Alla fyra kommer från de egna leden och har visat att miljön på Foyen skapar erfarenheter och spetskompetens inom samhällsbyggnadsjuridiken. För Foyen är rekryteringarna också en del av den fortsatta expansionsstrategin.

Publicerat: 16 januari, 2024

Anja Norderyd, Emma Gustafsson, Ida M Ulfsdotter och Madeleine Jönsson är samtliga interna rekryteringar som visat hög kompetens och kommer att spela en avgörande roll i att accelerera Foyens utveckling och fortsatta framgång. För Foyen är det dessutom extra glädjande att arbetet med rekrytering, medarbetarutveckling och interna karriärvägar ger resultat.

Byråns samtliga affärsområden har utvecklats väldigt väl under flera års tid och som ett led i att ytterligare stärka och förädla vår verksamhet är det ett riktigt styrkebesked att kunna hämta dessa mycket skickliga advokater i de egna leden, säger Foyens styrelseordförande Jonas Nilsson.

Anja Norderyd arbetar med Entreprenad, Fastighetsrätt och allmän affärsjuridik med särskilt fokus på tvistelösning och processrätt på Foyens kontor i Göteborg sedan 2016.

Emma Gustafsson är specialiserad inom entreprenad-, konsult-, fastighets- och processrätt och arbetar på Foyens kontor i Malmö sedan 2016.

Ida M Ulfsdotter arbetar inom affärsområdena för Entreprenad, Energi & Innovation och Tvistlösning på Foyens kontor i Malmö sedan 2015.

Madeleine Jönsson är specialiserad inom fastighetstransaktioner och kommersiell hyra samt arbetar med bolags- och avtalsrättsliga frågor på Foyens kontor i Stockholm sedan 2016.

Samtliga fyra nya delägare håller en mycket hög kompetensnivå inom våra kärnområden och har bidragit till byråns fina utveckling under flera års tid. Genom nyutnämningarna befäster Foyen sin position som Sveriges främsta specialistbyrå inom samhällsbyggnadsjuridik, säger Maria Wallenborg Ekdahl, VD på Foyen.

De nya delägarna tillträdde i sina nya roller 1 januari 2024.

För mer information kontakta:

Jonas Nilsson, advokat, delägare och styrelseordförande, jonas.nilsson@foyen.se, 070-825 78 79

Maria Wallenborg Ekdahl, VD, maria.wallenborgekdahl@foyen.se, 070-817 71 22

Liknande artiklar

Fler nyheter