Aktuellt

2022.09.13

Foyen nyhetsbrev september 2022

Vi på Foyen har klivit in i en händelserik höst och har mycket att se fram emot. I vårt första nyhetsbrev för hösten har vi som vanligt samlat våra senaste artiklar, aktuella evenemang och vad som händer hos oss på byrån - trevlig läsning!

2022.06.21

Foyen nyhetsbrev juni 2022

Det är snart dags för många av oss att vara lediga och njuta av ljuset och ta vara på magin i de långa sommarnätterna. Men innan dess vill vi bjuda på ett sista nyhetsbrev där vi samlat våra senaste artiklar, information om höstens evenemang som ni nu kan anmäla er till och tips om var du hittar oss om du vill ses i vimlet i Almedalen. Trevlig läsning och en kommande fin sommar!

2022.05.24

Foyen nyhetsbrev maj 2022

I vårt nyhetsbrev för maj månad sammanfattar vi senaste nytt från oss på Foyen. Bland annat aktuella artiklar som belyser hur världsläget påverkar de branscher vi är verksamma inom ur det juridiska perspektivet. Trevlig läsning!

2022.04.05

Foyen nyhetsbrev april 2022

I vårt andra nyhetsbrev för året bjuder vi på intressanta och högaktuella artiklar inom våra expertområden och berättar om vad som händer hos oss på byrån. Trevlig läsning!

2022.02.15

Foyen nyhetsbrev februari 2022

I årets första fullmatade nyhetsbrev har vi samlat de senaste nyheterna från våra samhällsbyggande rättsområden och delar med oss av vad vi på Foyen pratar om just nu.

2021.12.16

Foyen nyhetsbrev december 2021

I vårt sista nyhetsbrev för året tittar vi närmare på ett par intressanta artiklar som vi tycker är aktuella inför det kommande året. Vi på Foyen önskar dig en trevlig läsning och en riktigt fin jul- och nyårshelg!

2021.10.26

Foyen nyhetsbrev oktober 2021

I vårt nyhetsbrev för oktober tittar vi bland annat närmare på ett par intressanta domar som nyligen prövats och analyserar dess innebörd. Vi har även samlat våra aktuella frukostseminarier och webinarier som du kan anmäla dig till. Trevlig läsning!

2021.09.29

Foyen nyhetsbrev september 2021

I säsongens första nyhetsbrev förklarar vi bland annat vad som gäller för ramavtal utifrån några nya avgöranden, vi ger konkreta förslag till att snabba på tillståndsprocesser och förklarar vad som gäller när du vill reklamera fel i en entreprenad. Du hittar även några intressanta intervjuer. Vi önskar dig en trevlig läsning och fin start på hösten!

2021.06.15

Foyen nyhetsbrev juni 2021

Innan det är dags för semester önskar vi ge dig en uppdatering på ett par aktuella händelser inom juridiken. Vi uppmärksammar bland annat en intressant dom från EU-domstolen gällande myndigheters upphandlingsplikt vid ingående av hyresavtal samt ett avgörande från Högsta domstolen gällande fordringar och utebliven slutbesiktning. Vi önskar dig en trevlig läsning och en härlig sommar!

Visa fler

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev får du aktuella artiklar som berör dig som arbetar inom bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv- och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet samt branschöverskridande affärsjuridik.