Karriär

Utveckling är en av våra nyckelstrategier och inte bara på det personliga planet, här på Foyen lyfter vi ständigt både varandra och våra klienter till nya nivåer av kunskap och insikt. Och det spelar ingen roll var du befinner dig i din karriär, för oss är utveckling en grundförutsättning för att trivas på jobbet och skapa professionella samt lönsamma leveranser.

Primära arbetsgivarerbjudanden

En genuin gemenskap

Vi som jobbar här är ett gäng prestigelösa och jordnära människor. Vi trivs ihop, tycker om att jobba i team och äger framgångar och motgångar tillsammans. Här föredrar vi en platt struktur med öppna dörrar, gemensamma luncher och trevliga aktiviteter. Även om vi är tre kontor strävar vi alltid efter att vara ett Foyen.

En utvecklande karriär

Hos oss är arbetet varierat och du uppmuntras att ta för dig från dag ett – inrikta dig, engagera dig och fortbilda dig. Som ny jurist blir du upplärd och sedd med möjlighet att möta klienter i ett tidigt skede. I våra affärsstödjande funktioner får du utvecklas och möjlighet att växa. Som senior jurist får du driva ärenden och utmanas. På Foyen finns stora möjligheter – här är det du som sätter gränserna för din karriär.

Ett dynamiskt arbetsliv

Att arbeta som konsult innebär att klienten och uppdraget styr. Ibland behöver vi gasa på lite extra men för ett långt och hållbart arbetsliv finns här en balans mellan arbete och fritid i livets alla skeden.

En trygg arbetsgivare

Vi ska arbeta många år tillsammans därför är det av största vikt med en fin sammanhållning och en trivsam kultur. Vi investerar i våra medarbetare och agerar som en fast grund så att du får möjlighet att utvecklas mot att bli en självständig konsult. För oss innebär trygghet dessutom att företaget är en stark spelare på marknaden samt att vi har tydligt ställda förväntningar och ett starkt framtidsfokus.

Lediga tjänster och intresseanmälan

Här kan du enkelt lägga en intresseanmälan – dina uppgifter kommer att sparas i vår databas, där vi söker först när vi har behov av nya medarbetare och praktikanter. Spontanansökan