Foyen i Almedalen 2022

I år är flera av våra medarbetare i Almedalen. Vill ni träffa oss på plats? Hör av er så möts vi gärna upp i vimlet! Nedan ser ni vilka programpunkter vi deltar på.

Publicerat: 16 juni, 2022

Varför blev bygget så dyrt?


Tid:
Tisdag 5 juli, kl. 15.00-15.30
Plats: Offentliga Affärers tält, Strandvägen (hörnet mot Hamnplan), plats H520

Vår advokat Ann Garmland och biträdande jurist Christofer Bjerkhoel håller en seminariepunkt i samarbete med Offentliga affärer om varför bygget blev så dyrt. Anbudet som antogs i upphandlingen såg så bra ut men slutnotan blev mycket dyrare. Varför är det fasta priset inte fast? Kan man formulera upphandlingsdokumenten för att få bukt med skenande kostnader i ett byggprojekt?

Ingen föranmälan behövs för detta seminarium, det är bara att komma förbi!

 

Hur säkerställer kommuner att de är professionella säljare?


Tid:
Onsdag 6 juli, kl. 16.00
Plats:
Svefas innergård, Adelsgatan 25

Vår delägare Henrik Ståhlberg och advokat Madeleine Jönsson medverkar på Svefas seminarium som lyfter frågan om hur kommunerna säkerställer att de är professionella säljare så att de på bästa sätt tar tillvara på medborgarnas intressen vid avyttrande av fastigheter, byggrätter och markanvisningar? Hur gör man och vad innebär det för kommunen och övriga aktörer? Vilka möjligheter och utmaningar finns det?

Visst låter det spännande? Hoppas vi ses!

Föranmälan via Svefa krävs till detta seminarium, så glöm inte att anmäla er här!

 

Offentliga Affärers stora mingel


Tid:
Tisdag 5 juli klockan 19.00
Plats: Offentliga Affärers tält, Strandvägen (hörnet mot Hamnplan), plats H520

Vi tipsar också om Offentliga Affärers stora mingel på tisdag kväll där vi kommer att vara på plats, kom bara ihåg att anmäla er så ses vi där! (Man måste personligen komma och hämta sitt entréband så att man kan prickas av på namnlista vid ankomst till minglet, mer info vid anmälan).

Anmäl er via Offentliga Affärers hemsida!

Liknande artiklar

Fler nyheter