Din affärsjuridiska advokatbyrå i Stockholm

Varmt välkommen till Foyen Advokatbyrå i Stockholm, din dedikerade juridiska partner i huvudstaden. Vi är stolta över att vara en av de mest ansedda advokatbyråerna i Stockholm, och vårt engagerade team består av erfarna specialister inom samhällsbyggande juridik. Hos oss hittar du experter inom områden som entreprenadrätt, fastighetsrätt, miljörätt, offentlig upphandling, energi, innovation och tvistlösning.

Om vår advokatbyrå och kontor i Stockholm

Sedan den 21 april 2021 har vårt kontor varit beläget på sjunde våningen i NK-huset på Regeringsgatan 38. Här har vi samlat ett team av över 50 specialister som alla arbetar mot målet att erbjuda högkvalitativa juridiska tjänster. Vårt team levererar kvalificerad rådgivning som är anpassad efter ditt företags unika behov.

Vårt kontor på Regeringsgatan 38

Vår fysiska närvaro på Regeringsgatan 38 gör det enkelt för dig att komma i kontakt med oss och diskutera dina juridiska frågor. Självklart nås vi lika enkelt digitalt. Vi tror på personlig service och gott samarbete för att uppnå de bästa resultaten för våra klienter.

Få juridisk hjälp av våra erfarna advokater i Stockholm

Oavsett om du driver ett etablerat företag eller är i uppstartsfasen, kan vår kompetenta och kunniga personal i Stockholm hjälpa dig med dina rättsliga ärenden. Vi förstår att varje företag är unikt och skräddarsyr vår rådgivning utefter era mål. Med vår breda expertis är vi redo att hantera en mängd olika juridiska frågor som ditt företag kan ställas inför.

Vi har lång erfarenhet av att bistå företag i Stockholm med omnejd och har etablerat oss som en pålitlig juridisk rådgivare inom samhällsbyggande sektorer och andra områden.

Kontakta oss i Stockholm

Kontakta gärna någon av våra medarbetare för att inleda ett samtal hur vi bäst kan hjälpa dig och ditt företag att navigera i den juridiska världen. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Adress:
Regeringsgatan 38, Stockholm
Box 7229
103 89 Stockholm
Telefon: 08-506 184 00

Vill du bli kontaktad av någon i Stockholm?

Ring oss

Du når oss enkelt på telefonnummer 08-506 184 00

Mejla oss

Du kan även skicka oss ett mejl på info@foyen.se

  • Stockholm
  • Regeringsgatan 38
    Box 7229
    103 89 Stockholm
  • Telefon: 08-506 184 00