Hem > Senaste nytt > Foyen författar svenskt avsnitt om entreprenadrätt i internationell publikation

Foyen författar svenskt avsnitt om entreprenadrätt i internationell publikation

Foyen är stolta över att ännu ett år få uppdatera avsnittet gällande entreprenadrätt i Sverige i den internationella publikationen Getting The Deal Through Construction 2022.

Publicerat: 13 september, 2021
Entreprenad, Publikationer

Getting the Deal Through är en internationell publikation som samarbetar med flera av världens bästa advokater och advokatfirmor. De olika avsnitten författas av experter inom respektive område och vi på Foyen är stolta över att få representera Sverige med vårt senaste bidrag för verksamhetsområdet entreprenadrätt, i Construction 2022.

– Det händer mycket i den svenska entreprenadrätten och det är många som efterfrågar en överskådlig sammanställning av vanliga frågeställningar. Trots att det är en internationell publikation har vi även nationella klienter som efterfrågar den årliga uppdaterade utgåvan, säger Richard Sahlberg, en av författarna till det svenska avsnittet om entreprenadrätt.

Construction 2022 kartlägger central lagstiftning och praxis för bygg- och anläggningsbranschen i 22 länder. Foyens advokater Jacob Hamilton, Axel Ryning, Richard Sahlberg och Per Vestman klargör vad som gäller inom entreprenadrätt i Sverige och har författat avsnittet avseende den svenska regleringen.

 


Getting the Deal Through – Construction 2022

Reproduced with permission from Law Business Research Ltd. Getting the Deal Through – Construction 2022, (Published in July 2021; contributing editors: Robert S Peckar and Michael S Zicherman, Peckar & Abramson PC). For further information please visit Getting The Deal Through – Lexology.

Liknande artiklar

Fler nyheter