Nya upphandlingsregler – igen!

Seminarium torsdag 01 september 2022, 08:00-09:15 Stockholm, Malmö, Göteborg

Nu är det dags för nya upphandlingsregler igen, och vi tar såklart tillfället i akt att bjuda in till frukostseminarier på temat till alla våra kontor. Välkommen till en givande och trevlig start på dagen!

Den här gången är det överprövningsreglerna som blivit uppdaterade. Bland annat har så kallade preklusionsfrister införts som är väldigt viktiga att hålla koll på om man skulle hamna i domstolsprocess. De nya upphandlingsreglerna kommer att träda ikraft 1 juli 2022 och vi går igenom dem under detta frukostseminarium. Som vanligt kommer det finnas tid för frågor och eventuell diskussion.

Seminariet är kostnadsfritt och pågår i 45 minuter. Vi bjuder på frukost från kl. 8.00, och seminariet startar kl. 8.30.

Vi håller seminariet vid tre tillfällen och du gör ditt val i samband med anmälan. Observera att antalet platser är begränsade och att seminarierna kan bli fullbokade.

  • Onsdag 31 augusti, Foyens kontor på Stora Nygatan 44, Göteborg
  • Torsdag 1 september, Foyens kontor på Regeringsgatan 38, Stockholm
  • Torsdag 15 september, Foyens kontor på Södergatan 22, Malmö

Varmt välkommen med din anmälan!

→ Anmäl dig här!

 

Dyker det upp några frågor gällande seminarierna eller anmälan, kontakta Lisa Ceder lisa.ceder@foyen.se tack.

 

Observera att det endast är möjligt att delta på plats hos oss gällande samtliga tillfällen. Seminariet följs upp med ett webinarium vid ett senare tillfälle, för de som inte kan delta fysiskt. Vi återkommer om dag och tid för detta. 

Om du inte redan får våra inbjudningar, signa enkelt upp dig till våra utskick för seminarier och webinarier här

 

Liknande artiklar

Fler nyheter