Webinarium: Svaren på dina frågor om upphandling av miljöfarlig verksamhet

Publicerat:22 september, 2021

Välkommen till ett webinarium om upphandling av miljöfarlig verksamhet. Under cirka 45 minuter kommer våra miljöjurister Björn Eriksson och Mikael Jonasson samt våra upphandlingsjurister Christofer Bjerkhoel och Fanny Olsen gå igenom vilka krav som kan och bör ställas vid upphandling av miljöfarlig verksamhet för att garantera att det som upphandlas uppfyller miljöbalkens krav.

De kommer även att belysa vad ett tillstånd enligt miljöbalken innebär, vikten av att utforma ett korrekt förfrågningsunderlag enligt upphandlingslagstiftningen i förhållande till gällande miljötillstånd samt vad som kan hända om tillståndskraven inte följs. Frågor om möjliga sanktioner för villkorsöverskridande och vem som riskerar att bli ansvarig för dessa kommer också att diskuteras.

Webinaret hålls fredag den 12 november 2021 med start klockan 8.30. Det är kostnadsfritt och pågår i 45 minuter. Efter den utsatta tiden går det bra att ställa eventuella ytterligare frågor

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Anmäl dig här >>

 

Inför webinariets genomförande skickas en länk till den e-post som du anmält dig med. Dyker det upp några frågor gällande seminariet eller anmälan, kontakta Ingela Bryntse ingela.bryntse@foyen.se tack.

 

Björn Eriksson
Biträdande jurist
Mark och miljö
0708-73 31 34
bjorn.eriksson@foyen.se
Mikael Jonasson
Biträdande jurist
Mark och miljö
0723-94 73 91
mikael.jonasson@foyen.se

 

Christofer Bjerkhoel
Biträdande jurist
Offentliga affärer och Entreprenad
0723-73 16 34
christofer.bjerkhoel@foyen.se
Fanny Olsen
Biträdande jurist
Offentliga affärer och Entreprenad
0721-88 74 55
fanny.olsen@foyen.se