Foyen nyhetsbrev september 2021

Publicerat:14 september, 2021

Efter en lång sommar har även september bjudit på en hel del sensommarvärme. Det tillsammans med de efterlängtade nyheterna om att ytterligare restriktionslättnader träder i kraft inom kort gör det extra härligt att kliva in i höstens alla spännande projekt och uppdrag.

Vi ser fram emot att succesivt få fylla vårt nya kontor i Stockholm med allt fler kollegor, och kunna bjuda in till fler givande möten med såväl klienter som samarbetspartners på plats hos oss. På temat ”Framtidens kontor” intervjuades jag och Stockholmskontorets kontorschef till ett inslag som kommer att sändas på fastighetsmässan Business Arenas första dag, den 22 september 2021.

I senaste numret av tidningen Advokaten berättar jag även om hur Foyen påverkats av pandemin och vilka lärdomar vi tar med oss inför vårt framtida arbete.

I vårt första nyhetsbrev för hösten hittar du som vanligt flera intressanta artiklar inom våra rättsområden. Bland annat belyser vi och ger expertkommentarer kring Cementakrisen samt ger svar på ett antal frågeställningar som gäller ramavtal utifrån några nya avgöranden.

Vi är också stolta över att vi ännu ett år representerar Sverige i den internationella publikationen Getting the Deal Through som samarbetar med flera av världens främsta advokater och advokatbyråer. Vi har uppdaterat avsnitten gällande den svenska gruvmarknaden och vad som gäller inom den svenska bygg- och anläggningsbranschen. Det händer mycket på respektive område och vi arbetar dagligen med utmaningar inom de båda branscherna, varför det känns givande att vara med och bidra till de överskådliga sammanställningarna kring de svenska regleringarna.

Vi längtar till att återigen bjuda in till våra fysiska seminarier, men kommer självklart även att fortsätta erbjuda kostnadsfria webinarier. Först ut nu i höst är webinariet ”Ramavtal, takvolymer och exklusivitet” som hålls vid två tillfällen, och där anmälan nu är öppen.

Ett spännande projekt vi arbetar med just nu och ser fram emot att implementera vidare under hösten är vår nya logotyp och design, som ni kan se ett litet smakprov av redan i nyhetsbrevet.

Vi önskar dig en trevlig läsning och en fin start på hösten!

Ta del av Foyens nyhetsbrev för september här >>

 

Bästa hälsningar,

Maria Wallenborg Ekdahl
VD, Foyen