Foyen nyhetsbrev maj 2021

Publicerat:11 maj, 2021

Nyligen mottog vi årets resultat från Legal 500 och deras senaste utvärdering av svenska advokatbyråer. Till vår glädje är vi för femte året i rad topprankade inom Energi och Entreprenad och för andra året i rad inom Miljö. Det Londonbaserade rankinginstitutet är erkänt som världens största juridiska guide och lyfter fram vår styrelseordförande John Hane och delägare Pia Pehrson som ”Leading Individuals”, vår advokat Caterina Carreman som ”Rising star” samt rekommenderar 19 av Foyens advokater som experter inom sina rättsområden. Utöver ”Top Tier Firm” rankingen är Foyen också högt rankade inom Offentlig upphandling samt rekommenderade inom Fastighet, IT och telekom och Commercial, Corporate och M&A.

I vårt nyhetsbrev för maj månad har vi samlat ett flertal intressanta artiklar som bland annat berör vilken avgörande betydelse ett besiktningsutlåtande kan ha, huruvida upphandlingskonsulter får genomföra sekretessprövning för en myndighet och vad regeringens förslag om privat initiativrätt vid detaljplanearbete omfattar.

Förutom artiklar finner du också webinarier inom miljö, entreprenad och upphandling som våra experter arrangerar. Våra webinarier är kostnadsfria och du finner mer information om dessa i vårt nyhetsbrev.

Mitt i coronapandemins diskussioner om mer distansarbete flyttade vi den 21 april in till vårt nya Stockholmskontor. Vi tror att viljan och möjligheten att jobba på distans gör kontoret till en ännu viktigare arena där vi kan träffas och vara kreativa tillsammans. Med vårt nya kontor vill vi skapa en plats där medarbetarna verkligen ska vilja vara. En arbetsplats som stärker känslan av sammanhang och uppmuntrar till samarbete gör oss också till än bättre rådgivare. Eftersom distansarbete kommer fortsätta vara ett naturligt arbetssätt har vi satsat på teknik som underlättar digitala möten och utbildningar, däribland en studio för att kunna erbjuda våra klienter och samarbetspartners mer rörligt kunskapsmaterial.

Vi önskar dig en trevlig läsning!

Ta del av Foyens nyhetsbrev maj 2021 här >>

 

Bästa hälsningar,

Maria Wallenborg Ekdahl
VD, Foyen