Studenter: Välkommen på mingel och caselösning!

Mark- och miljö respektive entreprenad är två av Foyen Advokatfirmas starka områden och vi jobbar med många spännande samhällsnyttiga projekt och stora tvister. Nu bjuder vi in till en kväll hos oss på Foyen där du som student får mingla, äta god mat och dryck samt delta i en enklare praktisk övning med ett case som involverar både miljö- och entreprenadfrågor.

Publicerat: 26 september, 2019

Du får under kvällen uppleva hur det kan vara att jobba med respektive område och att det sällan är renodlade ämnesspecifika ärenden. Ni diskuterar uppgiften tillsammans i grupper och några av Foyens jurister inom mark- och miljö respektive entreprenadområdet presenterar sedan möjliga lösningar. Fokus för kvällen är att introduceras för de två rättsområdena genom ett praktiskt exempel i lättsam anda.

Kvällen avslutar vi med mat, dryck och mingel i trevlig atmosfär, och våra jurister berättar bland annat om hur det är att jobba här hos oss på Foyen.

Tid: Torsdagen den 24 oktober 2019, klockan 17.30. Presentation av Foyen och caseuppgift från kl 17.30. Från ca kl 19.00 serveras mat och dryck.

Plats: Foyen Advokatfirma, Regeringsgatan 52, Stockholm

Anmälan: Välkommen med din anmälan senast fredagen den 11 oktober 2019. Passa gärna på att anmäla din/dina vänner och kursare också!

TILL ANMÄLAN >>

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till HR-assistent Matilda Grillhammar på matilda.grillhammar@foyen.se .

Liknande artiklar

Fler nyheter