Foyen uppdaterar om projektfinansiering i internationell guide

Publicerat: 29 januari, 2020

Vilka regler gäller för projektfinansiering i Sverige? Vilken säkerhet finns för långivare i samband med infrastrukturinvesteringar genom projektbolag? Foyen reder ut begreppen i Lexology, Project Finance 2020.

Lexology, Project Finance 2020 erbjuder en snabb översikt av den relevanta lagstiftningen för projektfinansiering i 24 länder. Foyens delägare Peter Dyer och Andreas Lindström redogör för de svenska rättsreglerna inom projektfinansiering, genom att bland annat besvara frågor om hur ett projektbolag organiseras, hur tillgångarna kan paketeras som säkerhet för långivarna på bästa sätt, om det finns några begränsningar för utländska investerare och vilka de relevanta myndigheterna vid infrastrukturprojekt är.

 

Lexology Getting The Deal Through – Project Finance 2020

Erbjuder en snabb översikt av den relevanta lagstiftningen för projektfinansiering i 24 länder. Advokaterna Peter Dyer och Andreas Lindström har författat avsnittet avseende rättsreglerna för projektfinansiering i Sverige.

 

(Published in September 2019. For further information please visit https://www.lexology.com/gtdt/workareas/project-finance/content/global-overview.)

Liknande artiklar

Fler nyheter