Foyen uppdaterar om entreprenadrätt i internationell publikation

Publicerat: 10 september, 2020

Getting the Deal Through är en internationell publikation som täcker 75 verksamhetsområden med koppling till fler än 150 jurisdiktioner och som samarbetar med många av världens bästa advokatfirmor. De olika avsnitten författas av experter inom respektive område och vi på Foyen är stolta över att få representera Sverige med våra senaste bidrag för verksamhetsområdet entreprenadrätt, i Construction 2021.

Construction 2021 kartlägger central lagstiftning och praxis för bygg- och anläggningsbranschen i 26 länder. Foyens delägare Jacob Hamilton, Richard Sahlberg och Per Vestman klargör vad som gäller inom entreprenadrätt i Sverige.

– I årets utgåva av Construction har vi för det svenska avsnittet uppdaterat sammanställningen med flera ändringar och uppdateringar. Det händer mycket i den svenska entreprenadrätten och det är många som efterfrågar en överskådlig sammanställning av vanliga frågeställningar. Trots att det är en internationell publikation har vi därför även nationella klienter som efterfrågar den årliga uppdaterade utgåvan, säger Richard Sahlberg, en av författarna till det svenska avsnittet om entreprenadrätt.

 

Getting the Deal Through – Construction 2021

Erbjuder en snabb översikt avseende lagstiftningen för bygg- och anläggningsbranschen i 26 länder. Avsnittet avseende den svenska regleringen har författats av advokaterna Jacob Hamilton, Richard Sahlberg och Per Vestman.

Reproduced with permission from Law Business Research Ltd. Getting the Deal Through: Construction 2021, (published in July 2020; contributing editors: Robert S Peckar and Michael S Zicherman, Peckar & Abramson PC). For further information please visit gettingthedealthrough.com.

Liknande artiklar

Fler nyheter