John Hane utses till ny styrelseordförande för Foyen Advokatfirma

Publicerat:12 april, 2016
Med lång erfarenhet av både Foyen och advokatbranschen är det en meriterad delägare och advokat som nu utses till ny styrelseordförande i Foyen Advokatfirma.

John_Hane_2015John Hane har arbetat med affärsjuridik på advokatbyrå sedan 1992, på Foyen sedan februari 1998 och som delägare från och med 2001. Med specialisering på offentlig upphandling och entreprenadrätt är han ansvarig för Foyens affärsområde offentliga affärer.

– Jag är stolt över att ha fått mina kollegors förtroende att vara styrelseordförande för Foyen, Sveriges största affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterad juridik. Våra medarbetare förstår våra klienters affärer tack vare sin djupa branschkunskap. Tillsammans ska vi fortsätta vårt arbete med att vara det självklara förstahandsvalet för klienter med teknikintensiv verksamhet som behöver juridisk spetskompetens, säger John Hane.

John Hane är 54 år gammal och bosatt i Stockholm. Han har under åren medverkat som rådgivare vid ett stort antal infrastrukturprojekt, varav flera med olika grader av samverkan eller partnering och varit ombud i uppmärksammade tvister. Han är också ofta engagerad som föreläsare och medförfattare till bland annat en uppmärksammad forskningsrapport som Konkurrensverket publicerade hösten 2014 om ökad innovation vid entreprenadupphandlingar.

Foyens styrelse består av John Hane, styrelseordförande, Eva Westberg Persson, Andreas Lindström, Jonas Nilsson och Peter Dyer.

För mer information kontakta

Lars Hag, VD Foyen 0733-22 84 24, lars.hag@foyen.se
Annica Hentze, Kommunikationschef Foyen 072-373 16 27, annica.hentze@foyen.se