Inspirationskväll för unga och blivande jurister på Foyens Stockholmskontor

Publicerat:9 januari, 2018

Att ta beslut under extrem press – Foyen laddar inför fotbolls-VM 2018 tillsammans med Jonas Eriksson!

Foyen har fotbollsyra! Sveriges herrlandslag i fotboll har tagit sig till fotbolls-VM i Ryssland i sommar och vi bjuder nu in dig som är i början av din karriär eller är juridikstuderande till en inspirerande kvällsföreläsning med den framgångsrika fotbollsdomaren Jonas Eriksson.

Jonas Eriksson

Jonas är Sveriges främsta fotbollsdomare och har under åren bland annat fått utmärkelsen som en av Europas 25 bästa domare. Han är även känd och uppskattad från SVT:s fredagsunderhållning ”På Spåret” där han medverkade förra året och har tidigare sommarpratat i P1.

Jaha är det fotbolls-vm i sommar..?

Du behöver inte vara det minsta intresserad av fotboll för att uppskatta föreläsningen då Jonas kombinerat sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång.

Varmt välkommen till en kväll där du får höra om likheterna mellan konsultrollen och fotbollsplanen – där det gäller att våga ta beslut, sälja in dem och klara pressen när 22 spelare, tusentals åskådare och flera hundra miljoner TV-tittare tycker att man gjort fel.

Tid och plats

Onsdag den 7 februari 2018

Foyen Advokatfirmas kontor på Regeringsgatan 52 i Stockholm

17.30-18.00 Välkomstmingel

18.00-19.00 Inspirerande föreläsning med Jonas Eriksson

Under kvällen berättar vi också kort om Foyen och våra lediga tjänster just nu, och det finns självklart möjlighet att ställa frågor till alla våra medarbetare som är på plats. Vi bjuder på dryck och mingelmat.

Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans och hoppas att du kan komma!

Anmälan

Anmäl dig gärna så snart som möjligt då antalet platser är begränsade, men allra senast den 31 januari. Anmäl dig här! >>

 

Har du några frågor om eventet är du välkommen att höra av dig till HR-assistent Matilda Grillhammar, matilda.grillhammar@foyen.se, 073-719 51 45.