Foyen rekryterar fyra affärsjurister från Nyman Rudenstam

Publicerat:5 december, 2016

Foyen fortsätter att stärka bolagets erbjudande inom affärsjuridik genom fyra rekryteringar från Nyman Rudenstam Advokatbyrå. Med rekryteringarna blir Foyen en ännu starkare aktör när det gäller affärsjuridik inom energiområdet. Vid årsskiftet tillträder Tomas Rudenstam och Jonas Conradsson som advokater och delägare. Samtidigt ansluter även advokat Yasmine Shoaie-nia och biträdande jurist Elinor Pejryd från Nyman Rudenstam.

– Genom rekryteringarna flyttar vi fram positionerna ytterligare inom affärsjuridik. Vi förenar Foyens kompetens när det gäller traditionella bolag med våra nya medarbetares spetskunnande om start up-bolag och framtidslösningar inom energiområdet, säger Foyens VD Lars Hag.

Tomas Rudenstam och Jonas Conradsson har båda en gedigen erfarenhet av juridiskt arbete. De var med och grundade Nyman Rudenstam Advokatbyrå och har dessförinnan arbetat på Lindahl och Baker & McKenzie. Båda är specialister på kommersiella avtal, M&A, bolagsrätt och internationella transaktioner. Under flera år har de även särskilt fokuserat på start up-bolag i energibranschen och där de har arbetat med Europas största inkubatorssatsning inom området.

Yasmine Shoaie-nia är specialiserad på transaktioner, arbetsrätt och har tidigare arbetat på Kilpatrick Townsend & Stockton. Elinor Pejryd har tidigare erfarenhet från Ahlford Advokatbyrå.

– Foyen är ett väldigt starkt varumärke på juristmarknaden och ligger i framkant inom många områden. Nu kan vi bidra till att stärka kompetensen ytterligare inom bland annat M&A, bolagsrätt och kommersiella avtal. Inte minst inom energiområdet där vi arbetar med många framtidsbolag. Samtidigt kommer vi att kunna erbjuda våra klienter ett bredare utbud av juridiska tjänster, säger Tomas Rudenstam.

För mer information kontakta:

Lars Hag, VD Foyen
0733-22 84 24, lars.hag@foyen.se

tomas_rudenstamjonas_conradssonyasmine_shoaie-niaelinor_pejryd

 

 

 

 

 

Tomas Rudenstam, Jonas Conradsson, Yasmine Shoaie-nia och Elinor Pejryd.