Foyen nyhetsbrev maj 2018

Publicerat:16 maj, 2018

Vilken försommarvärme som kommit till vårt avlånga land de senaste veckorna! Det är verkligen en fröjd att se hur naturen fullkomligt exploderar av grönska och de dofter som följer.

I mitten av april mottog vi årets resultat från Legal 500 och deras senaste utvärdering av svenska advokatbyråer. Till vår glädje och stolthet rankas Foyen även i år som nr 1 inom Energi och nr 2 inom Entreprenad. Vi är också högt rankade inom miljö och offentlig upphandling samt rekommenderade inom våra övriga rättsområden. Legal 500 rankinginstitutet är erkänt som världens största juridiska guide vars underlag bygger på fler än 300 000 intervjuer och uteslutande baseras på meriter. Vi är mycket stolta över vårt resultat, men nöjer oss inte här. Tillsammans arbetar vi för att nå en än högre placering nästa år och att varje dag ge våra klienter bästa tänkbara leverans!

I vårt nyhetsbrev för maj månad uppmärksammar vi i vanlig ordning ett flertal nya lagar som trätt i kraft, däribland vår nya kommunallag och de åtgärder som kommunerna behöver vidta. Vi tittar också närmare på regeringen nya förslag till ändringar av livsmedelslagstiftningen som innebär att allvarliga livsmedelsbrott ska kunna leda till fängelsestraff.

Detta och fler kommentarer till nya lagar, rättsfall och intressanta artiklar finner du i vårt senaste nyhetsbrev!

Vi önskar dig en trevlig läsning!

Foyen nyhetsbrev maj 2018 >>

 

Bästa hälsningar,

Linnéa Djursén, VD på Foyen

linnea.djursen@foyen.se