Välkommen till mingel och caselösning på Foyen!

Publicerat:18 september, 2018
Mark- och miljö respektive entreprenad är två av Foyen Advokatfirmas starka områden - vi har goda erfarenheter, bred kompetens samt specialistkunskaper i ämnena. Vi jobbar med många spännande samhällsnyttiga projekt och stora tvister.

Nu bjuder vi in till en kväll hos oss på Foyen där du som student får mingla, äta god mat och dryck samt delta i en enklare praktisk övning med ett case som involverar både miljö- och entreprenadfrågor.

Du får under kvällen uppleva hur det kan vara att jobba med respektive område och att det sällan är renodlade ämnesspecifika ärenden. Ni diskuterar uppgiften tillsammans i grupper och några av Foyens jurister inom mark- och miljö respektive entreprenadområdet presenterar sedan möjliga lösningar. Fokus för kvällen är att introduceras för de två rättsområdena genom ett praktiskt exempel i lättsam anda.

Kvällen avslutar vi med mat, dryck och mingel i trevlig atmosfär, och våra jurister berättar bland annat om hur det är att jobba här hos oss på Foyen.

Tid: Tisdagen den 23 oktober klockan 17.30.
Presentation av Foyen och caseuppgift från kl 17.30. Från ca kl 19.00 serveras mat och dryck.

Plats: Foyen Advokatfirma, Regeringsgatan 52, Stockholm

Anmälan: Välkommen med din anmälan senast fredagen den 14 oktober 2018. Passa gärna på att anmäla din/dina vänner, kursare eller om du känner någon annan som också skulle vara intresserad av att delta.

Anmäl dig/er här >>

 

Har du några frågor om eventet är du välkommen att höra av dig till HR-assistent Matilda Grillhammar på matilda.grillhammar@foyen.se