Medarbetare på Foyen

Studentpool

Studerar du juridik och är intresserad av att jobba extra under din studietid? Skicka gärna in en ansökan till vår studentpool som avser extrajobb på vårt kontor i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter är att bistå med resebokningar, utskrifter och förberedelser inför möten, svara i telefon, ta emot besökare, bevaka mejl, göra beställningar av luncher och fika, boka och iordningställa konferensrum inför och efter möten/event samt hålla allmän ordning och reda på kontoret så att våra lokaler och gemensamma ytor är trivsamma och representativa – stötta där det finns behov i den dagliga verksamheten här hos oss på byrån!

Något som är centralt i vår arbetsvardag här på Foyen är den företagskultur som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på eget driv och engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Det är självklart för oss att vi delar med oss av vår kunskap och engagerar vi oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Foyens verksamhet. Vill du vara en del av detta? Skicka in din ansökan nedan!

Vill du veta mer? Kontakta oss på HR@foyen.se Följ oss på vår Instagram för att få en inblick i vår vardag.

 

Helin och Jesper är först ut att bemanna Foyens nya studentpool. Vi låter dem berätta!

 

Helin, hur kom du i kontakt med Foyen?

Första gången jag kom i kontakt med Foyen var under advokat-SM i fotboll. Jag var tillgänglig för spel och blev tilldelad Foyen som lag, som behövde förstärkning av spelare. Tillsammans gjorde vi en fantastisk turnering och kammade hem guldet. Under turneringen fick jag ett starkt band med medarbetarna och numera tillhör jag Foyens studentpool.

Vad är det bästa med att vara studentpoolare på Foyen?

Det bästa med att vara studentpoolare är definitivt att vi inte är bundna till en specifik arbetsgrupp med specifika arbetsuppgifter. Vi stöttar och hjälper alla jurister, oavsett rättsområde, och får därmed en inblick i olika rättsområden som gör arbetet oerhört varierande vilket är lärorikt och utvecklande.

Jesper, vad gör du en typisk dag på Foyen?

Jag brukar komma in runt klockan 8 på morgonen. Ofta har jag någon pågående uppgift som jag sätter igång med direkt. Det kan var att göra rättsutredningar, ta fram kursmaterial eller gå igenom nyutgiven litteratur. Under dagen brukar det även dyka upp andra uppgifter som man får hantera. Det kan vara allt från att boka och skicka iväg bud, svara på samtal i växeln eller ta fram pärmar till våra jurister. Har man tur jobbar man på en fredag, då blir det både gemensam frukost och after work vilket brukar vara supertrevligt!

Har du några tips till studenter som är intresserade av att jobba som studentpoolare hos Foyen?

Ett bra första steg är att ta kontakt med Foyen på studentmässor eller något av de event som Foyen anordnar för studenter. Väl på plats är mitt bästa tips att ta för dig och visa intresse för att börja jobba på byrån. Se till att berätta vad just du vill få ut av ett extrajobb så går det säkert att ordna!