Biträdande jurist till Foyens transaktionsgrupp inom Fastighet i Stockholm

Ansök senast: 15 August, 2022

Vi söker en jurist med intresse för fastighetsfrågor. Du kommer att få arbeta nära våra skickliga kollegor mitt i centrala Stockholm med stans bästa utsikt.

Flera ledande företag inom fastighetsbranschen anlitar Foyen och vi i fastighetsgruppen får arbeta med många intressanta uppdrag, såväl gällande transaktioner som utvecklingsprojekt och förvaltning. Du har möjlighet att tidigt ta eget ansvar i ärenden.

Du behöver ha en juristexamen och har suttit ting och/eller arbetat på advokatbyrå en tid, men vi är även intresserad av dig som nu avslutar studierna. Du kan arbeta obehindrat på svenska och engelska och har ett gediget intresse för juridik med ambitionen att bli bäst inom rättsområdet du arbetar med.

Det är inte något krav att ha några fördjupade kunskaper inom fastighetsrätt, utan vi delar med oss av vår kunskap. Du har intresse av att lära dig mer om klienternas affärer och har en förmåga och vilja att arbeta i högt tempo när så krävs.

Ansökan

Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast 15 augusti 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-chef, Annelie von Dahn 0733 39 55 77.

Om Foyen

Foyen erbjuder juridiska tjänster inom samhällsbyggnad och byrån rankas som Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning, bland annat i Legal 500. Våra medarbetare är specialiserade inom teknikintensiv juridik på områdena entreprenad, mark och miljö, fastighet, IT och offentlig upphandling samt branschöverskridande affärsjuridik. Foyens omsättning har mer än fördubblats under den senaste tioårsperioden, från 90 miljoner kronor 2010 till 197 miljoner 2020. För närvarande är vi ca 100 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Kontaktpersoner

Annelie von Dahn
HR-chef
0733395577