Foyen rekryterar specialist inom offentlig upphandling

Publicerat:29 juni, 2017
Foyen Advokatfirma har rekryterat juristen Ann Liljedal från förvaltningsrätten i Falun. Ann ingår i advokatfirmans affärsområde för Offentliga affärer och Entreprenad, skriver Foyen i ett pressmeddelande.

Ann kommer närmast från förvaltningsrätten i Falun där hon arbetat med offentlig upphandling under två och ett halvt år med ansvar för upphandlingsgruppen. Ann har handlagt och skrivit domar i närmare 400 upphandlingsmål, däribland överprövningar av stora entreprenadupphandlingar.

  • – Jag sökte mig till Foyen eftersom advokatbyrån har en mycket trovärdig position på marknaden med expertkompetens inom sina kärnområden, däribland några av Sveriges främsta entreprenadjurister. Jag ser fram emot ett rikt erfarenhetsutbyte och att gemensamt utveckla advokatfirman ytterligare, säger Ann Liljedal.

Anns juridiska bakgrund omfattar även arbete som advokat på Hamilton Advokatbyrå i Falun och som bolagsjurist på Liljedal Entreprenad AB. Hon tillträdde tjänsten på Foyen den 15 maj.

– Ann har en omfattande juridisk bakgrund med spetskompetens inom offentlig upphandling. Hennes kompetens stärker oss ytterligare och rekryteringen är ett led i vår satsning att bli Sveriges största affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterad juridik, säger Foyens VD Linnéa Djursén.

Under våren har Foyen även rekryterat advokat Christoffer Nystedt och biträdande juristerna Daniel Jonsson, Fanny Herbe, Jon Bartholdsson, Ingrid Blomqvist och Laura Gashi till affärsområdena Offentliga affärer och Entreprenad samt biträdande jurist Annika Carlsson till affärsområdet Mark- och miljörätt.

För mer information kontakta:
Linnéa Djursén, VD Foyen
073-322 84 22, linnea.djursen@foyen.se

Ann Liljedal, jurist Foyen
0723-73 16 38, ann.liljedal@foyen.se