Vill du vara bland de bästa och bli en av de bästa, sök till Foyen i Malmö!

Du kommer att jobba nära våra skickliga kollegor där du har möjlighet att ta eget ansvar tidigt. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och om du är intresserad av entreprenad- och processrätt ska du fortsätta att läsa.

Just nu söker vi dig som har ett genuint intresse för våra fokusområden entreprenad- och processrätt.

Du kommer att få jobba nära våra erfarna och engagerade delägare och jurister samt få möjlighet att tidigt ta eget ansvar. Du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Vi värdesätter integritet och social kompetens samt tycker det är positivt om du har bakgrund och erfarenheter som går utöver det traditionella. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar rollen som konsult då du tidigt kommer att få agera självständigt i rollen som rådgivare mot våra klienter.

För att passa in i rollen ser vi att du:

  • har en juristexamen
  • har processerfarenhet
  • har en analytisk förmåga
  • har mycket goda språkliga kunskaper där du kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har genomförd notarietjänstgöring och/eller arbetslivserfarenhet på advokatbyrå. Har du arbetat med entreprenadjuridik är detta mycket meriterande.

Du är en person som är bra på att bygga förtroende och relationer både externt och internt samt är driven med ett entreprenöriellt sinne. Vidare är eget driv och nyfikenhet viktiga egenskaper.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast den 23 januari 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-Chef, Annelie von Dahn.

Om Foyen
Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Vi rankas som nr 1 inom Energi och nr 2 inom Entreprenad i Sverige av Legal 500 som årligen utser världens främsta advokatbyråer. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 95 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Kontaktpersoner

Annelie von Dahn

HR-chef

0733395577