Foyen växer och vi söker en ny kollega till kontoret i Göteborg

Är du en person som tidigt vill ta ansvar och utvecklas i ditt arbete? Gillar du att arbeta i team där du lär dig från dina skickliga kollegor? Är du dessutom intresserad av att arbeta med ärenden inom entreprenadrätt, fastighetsrätt och process har du hittat rätt! Vi letar just nu efter en ny skicklig jurist till vårt kontor i Göteborg!

Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Vi rankas som nr 1 inom Energi och nr 2 inom Entreprenad i Sverige av Legal 500 som årligen utser världens främsta advokatbyråer.

Just nu letar vi efter en ny skicklig jurist till vårt kontor i Göteborg.

Som jurist på Foyen kommer du att arbeta med intressanta och komplexa ärenden, främst inom entreprenadrätt, fastighetsrätt och process där vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster.

Vi söker dig som genomfört tingstjänstgöring eller blivit advokat. Vi ser att du har mycket goda språkliga kunskaper i både svenska och engelska. Vidare har du en förmåga och vilja att arbeta i högt tempo när så krävs och att du är en utpräglad lagspelare. För att trivas hos oss är det viktigt att du arbetar på ett konsultativt sätt då du kommer agera som rådgivare mot våra klienter.

Som person är du bra på att bygga förtroende och relationer både externt och internt och är driven med ett entreprenöriellt sinne. Vidare är integritet, eget driv och nyfikenhet viktiga egenskaper.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-chef, Annelie von Dahn 0733 39 55 77.

Foyen har nyrenoverat kontor beläget i centrala Göteborg. Om du vill få inblick i hur det är att arbeta hos oss får du gärna gå in på vårt Instagramkonto foyenadvokatfirma där vi delar med oss utav vår vardag.

Om Foyen
Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 95 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Kontaktpersoner

Annelie von Dahn

HR-chef

0733395577