Foyen söker jurist med intresse för tvistlösning

Vi söker nu en jurist med intresse för tvistlösning till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig med något eller några års erfarenhet från arbete på annan advokatbyrå, domstol eller motsvarande.

Hos oss kommer du att få jobba nära våra skickliga delägare och jurister, både i team och självständigt under eget ansvar. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och är du intresserad av tvister och processer samt att skriva avtal har du kommit rätt. Det är även positivt om du gillar att umgås, då vi har många aktiviteter på och utanför kontoret.

Dina framtida arbetsuppgifter:

  • Tvistlösning – du företräder klienter i tvister och blir insatt i helhetsperspektiv och branschförståelse.
  • Juridisk rådgivning – där du bland annat arbetar med viktiga samhällsbyggnadsprojekt.
  • Problemlösning – där dina kunskaper, analytiska förmåga och uppfinningsrikedom betyder allt.

Vem är du?
För att passa i rollen bör du:

  • Ha intresse av tvistlösning och av att företräda klienter i domstol och skiljeförfaranden.
  • Kunna arbeta obehindrat på svenska och engelska.
  • Tycka om att umgås med kollegor.

Då tvisterna vi handlägger ofta har anknytning till entreprenadprojekt är det meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med entreprenadjuridik eller allmän avtalsrätt och skadeståndsrätt. Det är dock inget krav för tjänsten och vi kommer internt även svara för din kompetensutveckling inom dessa områden.

Du har en förmåga och vilja att arbeta i högt tempo när så krävs. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar rollen som konsult då du kommer agera som rådgivare mot våra klienter.

Du är en person som är bra på att bygga förtroende och relationer både externt och internt och som är driven med ett entreprenöriellt sinne. Vidare är integritet, eget driv och nyfikenhet viktiga egenskaper.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast 31 december 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-chef, Annelie von Dahn 0733 39 55 77.

Foyen har sitt kontor beläget i fina lokaler i centrala Stockholm, om du vill se lite om hur det är att arbeta hos oss får du gärna gå in på vårt Instagramkonto foyenadvokatfirma där vi delar med oss utav vår vardag!

Om Foyen
Foyen erbjuder juridiska tjänster inom samhällsbyggnad och byrån rankas som Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning, bland annat i Legal 500. Våra medarbetare är specialiserade inom bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv- och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet samt branschöverskridande affärsjuridik. Foyens omsättning har mer än fördubblats under den senaste tioårsperioden, från 90 miljoner kronor 2010 till 197 miljoner 2020. För närvarande är vi närmre 100 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Kontaktpersoner
Annelie von Dahn
HR-chef
0733395577