Studentpool Foyen Göteborg

Ansök senast: 9 december, 2023

Studerar du juridik och är intresserad av att jobba extra under din studietid? Är du nyfiken på hur det är att jobba på Sveriges största nischbyrå?

Vad innebär det att jobba i vår studentpool?

Som studentpoolare hos oss får du en unik möjlighet att ta del av livet på en affärsjuridisk advokatbyrå med allt vad det innebär. Exempel på arbetsuppgifter är att bistå med olika administrativa uppgifter, stötta i ärenden och enklare rättsutredningar, utskrifter och förberedelser inför möten, resebokningar, svara i telefon, ta emot besökare, bevaka mejl, göra beställningar av luncher och fika, boka och iordningställa konferensrum inför och efter möten/events samt hålla allmän ordning och reda på kontoret så att våra lokaler och gemensamma ytor är trivsamma och representativa – helt enkelt, stötta där det finns behov i den dagliga verksamheten här hos oss på byrån!

Vad erbjuder vi?

Välkommen till en advokatbyrå med öppenhet och kvalitet som ledord. Något som är centralt i vår arbetsvardag här på Foyen är den företagskultur som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på eget driv och engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Det är självklart för oss att vi delar med oss av vår kunskap och engagerar oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Foyens verksamhet.

Vem är du?

Du läser på juristprogrammet och har läst minst 2 terminer. Du är noggrann, nyfiken, prestigelös och en sann lagspelare. Ja, och så tycker du om att ha kul på jobbet förstås.

Din ansökan

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista dag för att ansöka är den 9 december 2023. Frågor skickas till Elina.engstrom@foyen.se

Kontaktpersoner

Elina Engström
COO
0703938842 elina.engstrom@foyen.se