Spontanansökan Foyen

Ansök senast: 27 maj, 2024

Hos oss får du möjlighet att vara en del av samhällsutvecklingen med fokus på ny och innovativ teknik och industri. Vi på Foyen är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna och engagerade personer som vill jobba hos oss, antingen som jurist eller i vårt affärsstöd. 

Välkommen till en advokatbyrå med öppenhet och kvalitet som ledord. Hos oss får du vässa din spetskompetens tillsammans med några av Sveriges bästa jurister och samtidigt ha riktigt kul på vägen. Med klienten i fokus och kunskap som verktyg får du sätta dig i
förarsätet mot din framtida karriär. Dessutom – i ett yrke där du varje dag bidrar till att stärka etiken i näringslivet. I våra affärsstödjande funktioner får du utvecklas och möjlighet att växa. Som senior jurist får du driva ärenden och utmanas. På Foyen finns stora möjligheter – här är det du som sätter gränserna för din karriär. 

Att arbeta som konsult innebär att klienten och uppdraget styr. Ibland behöver vi gasa på lite extra men för ett långt och hållbart arbetsliv finns här en balans mellan arbete och fritid i livets alla skeden. Vi ska arbeta många år tillsammans och därför är det av största vikt med en fin sammanhållning och en trivsam kultur. Vi investerar i våra medarbetare och agerar som
en fast grund så att du får möjlighet att utvecklas mot att bli en självständig konsult. För oss innebär trygghet dessutom att företaget är en stark spelare på marknaden samt att vi har tydligt ställda förväntningar och ett starkt framtidsfokus.

Vi rekryterar löpande till samtliga av våra funktioner och om ett behov hos oss uppkommer som matchar din profil kommer vi att höra av oss.

För ytterligare information, välkommen att höra av dig till Henrik Beijer-Olsen, se kontaktuppgifter nedan.

 

Om Foyen

Foyen – advokatbyrån med ett starkt branschfokus inom samhällsbyggnadssektorn och vass juridisk kompetens. Sedan starten 1987, har vi levererat juridiska lösningar och en absolut spetskompetens inom rättsområdena för våra branscher. Och det har fallit väl ut. Vår omsättning har mer än fördubblats under den senaste tioårsperioden, från 90 miljoner kronor 2010 till 197 miljoner 2020. Idag är vi över 100 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och är ytterligare 100 medarbetare på vårt systerkontor i Oslo. 

 

Kontaktperson

Henrik Beijer-Olsen
Head of People and Performance
0709-266786
henrik.beijerolsen@foyen.se