Sommarnotarier till Malmö och Stockholm

Ansök senast: 8 december, 2023

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Sveriges största nischbyrå? Har du till sommaren läst minst sex terminer på juristprogrammet och vill testa på hur det är att jobba som biträdande jurist?

Att vara sommarnotarie på Foyen

Som sommarnotarie hos oss på Foyen får du möjlighet att ta del av livet på en affärsjuridisk advokatbyrå och känna på vad rollen som biträdande jurist innebär. Du ges möjlighet att praktiskt testa dina juridiska färdigheter redan under studietiden och inte minst att skapa värdefulla kontakter för framtiden. Utöver att testa på juridiken i praktiken kommer du så klart att få möjlighet att delta i olika sociala event på byrån. För att komma in i gänget på bästa sätt tilldelas du minst en biträdande jurist som fadder.

Vad erbjuder vi?

Välkommen till en advokatbyrå med öppenhet och kvalitet som ledord. Hos oss får du vässa din spetskompetens tillsammans med några av Sveriges bästa jurister och samtidigt ha riktigt kul på vägen. Med klienten i fokus och kunskap som verktyg får du sätta dig i förarsätet mot din framtida karriär. Dessutom – i ett yrke där du varje dag bidrar till att stärka etiken i näringslivet.

Världen förändras i en allt snabbare takt och för oss är det viktigt att hänga med. I livets alla skeden vill vi vara en stabil och öppen arbetsplats där kvalitet går före vassa armbågar och kunskap är viktigare än antal år i branschen. Vi vet att arbetstimmarna som jurist är många, men genom tillit och laganda ser vi till att återhämtning och balans finns på agendan. För oss är det av synnerlig vikt att våra medarbetare trivs och att alla ges lika goda förutsättningar att arbeta kvar på byrån.

Vi erbjuder dig en genuin gemenskap, en utvecklande karriär, ett dynamiskt arbetsliv och en trygg arbetsgivare. 

Vem söker vi?

För att delta i vårt sommarnotarieprogram behöver du ha läst minst sex terminer på juristprogrammet, detta för att kunna få så stor nytta av programmet som möjligt. Och så vill vi att du är nyfiken, prestigelös och en sann lagspelare.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista dag för att ansöka är den 8 december 2023. 

Välkommen till Foyen – en unik advokatbyrå med en extraordinär spetskompetens!