Office coordinator till Affärsjuridisk advokatbyrå

Ansök senast: 9 oktober, 2022

Vad erbjuder vi dig?

Foyen är en trevlig och familjär byrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag är vi totalt ca 100 medarbetare fördelat på tre kontor varav ca. 80 jurister och ca 20 medarbetare i affärsstödjande funktioner såsom affärsstöd, ekonomi, marknad, HR, COO och VD.

Något som är centralt i vår arbetsvardag är den företagskultur som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på eget driv och engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Det är självklart för oss att vi delar med oss av vår kunskap och engagerar vi oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Foyens verksamhet.

Vi tror på ett balanserat arbetsliv och erbjuder allt från träningsmöjligheter till många roliga medarbetarevent och aktiviteter.

Vad blir dina arbetsuppgifter?

Som Affärsstöd på Foyen är du vårt ansikte utåt både internt och externt. Tillsammans med dina kollegor inom affärsstödsteamet säkerställer du att våra klienter, externa besökare och medarbetare alltid får ett professionellt, vänligt och personligt bemötande samt den bästa servicen.

Du är spindeln i nätet i allt praktiskt som sker på kontoret och dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Du kommer att arbeta i fantastiska lokaler högst upp i NK huset i Stockholm.

Du kommer att vara ett stöd till våra jurister i deras arbete. Exempel på arbetsuppgifter är att bistå med resebokningar, utskrifter och förberedelser inför möten, svara i telefon, ta emot besökare, bevaka mejl, göra beställningar av luncher och fika, boka och iordningställa konferensrum inför och efter möten/event samt hålla allmän ordning och reda på kontoret så att våra lokaler och gemensamma ytor är trivsamma och representativa, Vid behov kommer du även stötta vid interna event.

Vem söker vi? 

Vi ser vi gärna att du har erfarenhet från servicebranschen med liknande arbetsuppgifter.

Då du i denna roll är Foyens ansikte utåt, ser vi att du har en mycket god känsla för högklassig service, är socialt trygg, lyhörd och har en positiv och professionell framtoning. Du är strukturerad, noggrann och lojal samt trivs med att arbeta både självständigt och i team. Ingen dag är den andra lik och därför ser vi att du har en flexibel och lösningsorienterad inställning. Du tar gärna egna initiativ, har ett öga för vad som behöver göras och är handlingskraftig.

Välkommen med din ansökan!

Vi ber dig bifoga CV och personligt brev. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders provanställning. Placering är på vårt kontor, beläget i centrala Stockholm. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju.

Om Foyen

Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, energi och innovation samt tvistelösning. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag + 100 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kontaktpersoner

Elina Engström
COO
0703938842 elina.engstrom@foyen.se