Gruppbild på Anders, Helena och Per

Foyen stärker upp med två nya delägare

Foyen fortsätter sin starka expansion och värvar två nya delägare. Anslutningen av Helena Strömbeck och Anders Eriksson stärker byråns erbjudande mot marknaden ytterligare.

Publicerat: 22 februari, 2023

Helena kommer närmast från en roll som delägare vid Advokatfirman Wåhlin. Hon företräder regelbundet klienter i entreprenadens alla skeden och biträder fortlöpande klienter i olika rättsliga frågor som uppkommer inom ramen för ett entreprenadprojekt Helena ansluter till affärsområdet Entreprenad samt Energi och innovation.

Anders har ett stort fokus på entreprenad och med positionering mot offentliga beställare. Han kommer från en roll som delägare på Lindahl. Nu ansluter han till affärsområdet Entreprenad på Foyen.

– Jag ser mycket fram emot att ansluta till Foyen som har ett väldigt starkt erbjudande inom mina specialområden energi och entreprenad, säger Helena Strömbeck.

– Foyen är en av de ledande advokatbyråerna i entreprenadbranschen och det ska bli mycket roligt att få ansluta och stärka byrån ytterligare, säger Anders Eriksson.

– Med anslutningen av Helena och Anders stärker vi Foyens ställning inom entreprenad, både nationellt och på den lokala marknaden i södra Sverige, säger Per Vestman, delägare och advokat på Foyen.

Vid frågor vänligen kontakta Jessica Barkman.

Liknande artiklar

Fler nyheter